Стопкадър Диема СпортСтарши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров говори след поражението

...
Стопкадър Диема СпортСтарши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров говори след поражението
Коментари Харесай

Старши треньорът на Спартак : Заслужавахме победата

Стопкадър Диема Спорт

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров приказва след провалянето на отбора с 1:3 от Локомотив (Пловдив) в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига. 

" Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим. Заслужавахме да спечелим този дуел. Много пропуски направихме. Само Денис Баланюк направи най-малко 3 чисти пропуща. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Явно такава ни е кармата. Въпреки всичко при започване на второто полувреме Баланюк пропуща от три метра. Неумението пред гола ни лиши от един сигурен триумф. Няма по какъв начин да не бъда удовлетворен от характера, тъй като те се бориха и ние бяхме по-добрият тим на терена. Просто пропуските ни лишаха от една точка, даже от три ", стартира Херо, предава Спортал. 

" Много тежко ще е спасението, само че до момента в който има териотичен късмет ще се борим, тъй като през втория полусезон с изключение на против Берое на никое място не бяхме надиграни. Ще играем на максимума на нашите благоприятни условия и ще се опитаме да печелим точки при идващите ни мачове и ще се радваме, в случай че победим ", приключи старши треньорът на Спартак.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР